Profit net pentru o prostituată româncă în străinătate: 300.000 de euro

Povestea Elenei C o tânără din Găești care a devenit prostituată de lux în Germania este una de-a dreptul incredibilă. Relatată de jurnaliștii de la tabloidul Spynews, istoria Elenei pare desprinsă din filmele americane de profil și nicidecum din viața reală.

Căsătorită la o vârstă fragedă, tânăra care era de loc din Iași s-a mutat cu soțul său dar a constatat că acesta nu prea era îndrăgostit de muncă. La scurt timp bărbatul a convins-o pe tânără să se mute cu el în Germania iar acolo povestea tinerei s-a complicat. Ea susține că soțul său a convins-o să se prostitueze ba chiar a și amenințat-o să facă acest lucru. Până la urmă românca a cedat și a început să practice prostituția. Și a avut un succes enorm. Nemții au fost de-a dreptul încântați de Elena și nu s-au uitat la bani când a fost vorba să poată beneficia de serviciile româncei. Astfel, în mai puțin de 4 ani cei doi soți dețineau din banii produși din prostituție de Elena, trei tiruri, o vilă în județul Dâmbovița, un automobil de 32.000 de euro un kilogram de aur dar și alte sume de bani care au fost investiți de soț în diverse afaceri agricole.

Anul acesta Elena a hotărât că nu mai vrea să practice prostituția deoarece a strâns destul și și-a anunțat bărbatul despre decizia ei. A încasat o bătaie zdravănă și și-a dat seama că acesta nu o va lăsa să scape de viața obscură pe care o ducea. Prin urmare s-a prezentat la judecătoria din Găești unde a depus actele de divorț dar în momentul partajul femeia a avut o surpriză imensă. A aflat că toți banii pe care ea îi făcuse fuseseră practic topiți. Toate bunurile cumpărate au fost puse de soțul său, Ionuț S., pe numele mamei sale și prin urmare nu putea revendica nici o parte din ele.

“Obligată de fostul meu soţ, m-am prostituat patru ani în Germania, timp în care am strâns peste 300.000 de euro, bani care au fost investiţi de soţul meu de atunci, bani pe care acum refuză să-i mai împartă cu mine” – a declarat femeia pentru Spynews.ro.

erotic24.ro

Supărată românca a trecut peste orice rușine și și-a sunat clienții fideli în Germania cu care s-a înțeles ca aceștia să vină la Găești și să depună mărturie despre ocupația femeii și despre faptul că i-au dat sume mari de bani pentru serviciile prestate. Femeia a mai declarat pentru publicația mai sus citată că vrea să obțină cu ajutorul martorilor din Germania care se vor prezenta la proces, două din cele trei tiruri, mașina de 32.000 de euro, tot aurul dar și cel puțin din banii investiți în vila din Dâmbovița.

De altfel fosta prostituată nu s-a oprit la procesul de partaj. Ea i-a făcut și o plângere penală soțului ei deoarece a falsificat actele bunurilor pentru a le trece pe numele mamei sale.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri