Austria. Mama româncă, arestată după ce bebelușul ei de 10 luni a murit, spune versiunea ei a tragediei

Un bebeluș român de numai zece luni a murit după ce ar fi fost zdruncinat de mama lui, în Graz, Austria. Autopsia a confirmat cauza morții. Cu toate acestea, mama româncă are o altă poveste despre moartea micuțului.

Teribilă dramă într-o familie de români stabiliți în Graz, Austria. În urmă cu o săptămână, o mamă româncă, în vârstă de 25 de ani, a fost arestată sub suspiciunea că și-a scuturat băiețelul de zece luni atât de violent încât acesta a suferit leziuni grave ale creierului și, în cele din urmă, a murit. Cu toate acestea, mama suspectă are altă versiune: copilul ei a suferit stop cardiac.

În urmă cu exact o săptămână, bebelușul de zece luni al româncei care se mutase de curând din România la rudele din Graz-Andritz a fost internat la Spitalul Regional Graz. Medicii au descoperit leziuni grave ale creierului de la care băiețelul a murit în cele din urmă după aproximativ 24 de ore de luptă pentru supraviețuire.

Cu toate acestea, mama româncă a dat declarații contradictorii la audierea poliției, susținând că micuțul a suferit stop cardiac. Cu toate acestea, acest lucru nu a fost confirmat și de autopsie: „copilul avea un edem cerebral la scară largă, care este de obicei cauzat de tremurături”, conform raportului.

Însă, tânăra mămică româncă continuă să nege faptul că și-a scuturat copilul și chiar își menține nevinovăția: l-a hrănit pe băiețelul de zece luni, s-a îndepărtat de el și, când s-a întors, a văzut că micuțul se simte rău.

Mămica româncă ar putea suferi de o boală psihică

Potrivit autorităților, mămica româncă ar putea suferi de o boală psihică. Anterior, ea a fost în contact regulat cu biroul de asistență pentru tineret din Graz, potrivit Hansjörg Bacher, purtător de cuvânt al parchetului din Graz.
campania.euro-tax.ro%20
Cu toate acestea, nu au existat dovezi de abuz asupra copilului. Acum urmează a fi obținute opiniile experților, în timp ce tânăra este în arest.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri