Noile reguli privind Green Pass în februarie în Italia

În următoarele zile, regulile se vor schimba în continuare în Italia, iar Green Pass de bază va fi extins la activități ulterioare.

De la 1 februarie, va fi obligatoriu și intrarea în birourile publice, la bancă sau la oficiul poștal, precum și accesul în magazine și centre comerciale. Sunt însă excluse activitățile considerate esențiale, precizate în noul Dpcm la care lucrează guvernul, în care se enumeră magazinele în care nu va fi solicitat Green Pass.

Lista ar trebui să includă, de asemenea, magazine alimentare, chioșcuri de ziare, farmacii și parafarmacii. Pe de altă parte, scutirea nu ar trebui să se aplice tutungeriilor și librăriilor.

Noi reguli din 15 februarie

În sfârșit, din 15 februarie va fi introdusă și obligația Super Green Pass la locul de muncă pentru cei peste 50 de ani: pentru această categorie este deja în vigoare obligația de vaccinare iar de la jumătatea lunii februarie cei angajați pentru a merge la locul de muncă vor trebui să prezinte Super Green Pass, cel care poate fi obținut doar cu vaccinul sau cu vindecare, scrie fanpage.it.

Vă reamintim că alte noi reguli privind Green Pass de bază au intrat în vigoare  joi, 20 ianuarie, care a devenit obligatoriu și la coafor, frizer și cosmetician.
daedalusonline.eu%20
Guvernul a stabilit acest lucru în perioada sărbătorilor, printre alte măsuri anti Covid, pentru a limita cel de-al patrulea val de infecții și răspândirea variantei Omicron.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri