O româncă de 26 de ani conduce de doi ani un “mastodont” pe șoselele Europei

Dacă ar fi să-ţi imaginezi un şofer de tir, cu siguranţă ţi-ar trece prin minte imaginea unui bărbat. Mai rar ţi se întâmplă să cunoşti o femeie care urcă zilnic la volanul unui autocamion de zeci de tone. Şi, totuşi, astfel de femei curajoase există. Elena, o tânără de 26 de ani, conduce un monstru de 40 de tone cu substanţe extrem de periculoase.

O tânără din Botoşani a demonstrat că sunt femei profesioniste şi în domeniul transportului de mărfuri. Românca are doar 26 de ani şi, pe lângă asta, este o blondă foarte sexy. Se numeşte Elena şi conduce o maşină imensă cu mărfuri înstatele europene.

După ce a obţinut cu succes atestatele şi categoriile auto necesare unei astfel de meserii, Elena a fost angajată la o firmă din Italia. Pe lângă faptul că parcurge nenumăraţi kilometri de la volanul unui tir, este responsabilă pentru transportarea unor substanţe foarte periculoase. Blonda, care ar putea participa fără nicio problemă la un concurs de frumuseţe, a povestit pentru ziarul Botoşăneanul cum decurge o zi de muncă în viaţa ei.

Blonda conduce un camion cu o cisternă în care sunt substanţe toxice, corozive, inflamabile, acetonă, etc. Acest job, destul de periculos, pare să nu o îngrijoreze pe tir-ista din Botoşani. Mai mult decât atât, Elena afirmă că ceea ce face îi provoacă plăcere. A depăşit criticile celor din jur, care, după cum susţine chiar ea, o consideră „nebună sau inconştientă”.

A parcurs deja zeci de mii de kilometri alături de „iubirea vieţii sale”. Se numeşte Cătălin… dar nu este un bărbat. Aşa şi-a botezat tânăra capul tractor, un „monstru” de 440 de cai putere.

Elena a mai spus, pentru sursa citată, că de când nu mai are o relaţie, camionul pe care îl conduce i-a devenit „prieten de nădejde”. Practic, ea şi-a transformat meseria într-un stil de viaţă, iar maşina într-un prieten fidel.

La început, recunoaşte românca, a fost mai greu, întrucât prejudecăţile celor din  jur nu au ocolit-o. Chiar şi patronul a privit-o, iniţial, cu multă precauţie. A atras atenţia din start, petru că este genul de femeie care nu porneşte la drum fără a arăta impecabil.

Puţini credeau că va face faţă acestui job dificil, însă au trecut doi ani de când soferiţa exotică urcă la volanul autocamionului. Deşi mulţi încă o mai întreabă „unde este şoferul”, nu are niciun regret şi îi place „la nebunie” ce face.

elena

elena sofer de tir

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri