Primarul din Botoșani, acuzat că și-ar fi favorizat amanta. Soțul înșelat: Tot orașul ar trebui să îi mulțumească nevestei mele

Apar noi detalii și din culisele anchetei penale de la primăria Botoșani. Un trio amoros a dus la punerea sub acuzare a primarului. Cosmin Andrei este cercetat de procurorii anticorupție pentru că i-ar fi dat amantei subiectele la un concurs de la taxe și impozite ca să obțină o funcție acolo. Soțul femeii, șofer de tir, l-a denunțat la DNA.

Relația, spun surse din anchetă, i-a adus pe procurori în biroul primarului. Andrei este acuzat că și-a favorizat amanta, astfel încât să reușească să ocupe un post la Direcția de Taxe și Impozite din Botoșani, unitate aflată în subordinea primăriei. Înainte cu o zi de concurs, i-ar fi dat subiectele, astfel încât să știe exact ce să învețe.

Femeia a reușit să ajungă funcționar public cu 64 de puncte din 100. Soțul ei, șofer de tir, a văzut hârtiile și și-a luat soția la întrebări. Așa a aflat întreaga poveste, a păstrat subiectele și le-a predat la DNA când a fost chemat la audieri, documentele fiind acum probă în dosar.

El susține la Digi 24 că edilul și-ar fi arătat afecțiunea față de soția lui împânzind orașul cu flori. Soțul femeii: ”Tot orașul Botoșani, sincer, ar trebui să îi mulțumească nevestei mele. Când avea Botoșaniul lalaele și crini imperiali pe bulvard, serios? În octombrie, noiembrie, săpau aia în 2022 de rupeau pământul. N-am știut ce flori o să apară. Harnici. Și în primăvară când apar lalele, au apărut lalele. laelele sunt principalele flori ale soției. ”

Cu toatea astea, bărbatul pare să îl fi iertat pe primar. Soțul femeii: ”Eu îl aleg, eu îl votez. Direct îi pun ștampila. Eu am încercat să îl contactez, să vorbesc cu el că între bărbați, să îi explic că ea doar l-a folosit pe el și în momentul în care o să se întâmple o nefăcută, ea o să recunoasca tot. Și așa a fost.„

După telenovela de la Botoșani, primarul PSD se află acum sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile. Politicianul și-a dat demisia din partid după ce a ieșit de la audieri. „Am comunicat conducerii PSD Botoșani autosuspendarea din toate funcțiile deținute în partid.

Îmi voi susține cauza cu bună-credință și voi pune la dispoziția organelor de anchetă toate informațiile”, a declarat edilul. Rămâne primar, dar nu are voie să părăsească teritoriul țării. Săptămânal va da cu subsemnatul și la poliție. Acum nu ar mai avea o relație cu femeia, iar aceasta ar fi acum și în divorț cu soțul care a colaborat cu anchetatorii.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri