ȘI CE DACĂ VICEPRIMARUL DIN BOTOȘANI A VÂNDUT ETNOBOTANICE? E LIBERTATE FRATE

În ultimele zile pe scena publică din Botoșani au început să apară iarăși informații care au fost publicate acum câțiva ani, informații care fac referire la viceprimarul Cosmin Andrei și la legătura acestuia cu traficul de etnobotanice.

La vremea respectivă, mai exact în septembrie 2012,  ziarul botosaneanul.ro a publicat o serie de articole care făceau referire la posibila legătură a tânărului viceprimar Cosmin Andrei cu vânzarea de etnobotanice în municipiul Botoșani. O anchetă jurnalistică  încâlcită în care Cosmin Andrei și șeful acestuia, primarul Portariuc s-au jurat că viceprimarul este curat ca lacrima și habar nu are de nici un fel de vânzare de etnobotanice.

Pe scurt, treaba a stat cam așa.Viceprimarul Cosmin Andrei a deținut o firmă din care s-a retras imediat ce a ajuns viceprimar și pe care a lăsat-o  „moștenire” soției sale. Cu un an înainte să se retragă din firmă, aceasta a închiriat jumătate din spațiul pe care îl deținea unei intreprinderi individuale care avea ca obiect de activitate vânzarea de îngrășământ. Intrarea și holul principal erau împărțite de firma viceprimarului și de chiriașul care se presupune că vindea îngrășământ de flori așa că presa a presupus că firmele vecine cam știau una cu ce se ocupă cealaltă. A apărut apoi o anchetă a poliției locale care a descoperit că firma care închiriase de la actualul viceprimar se ocupa cu vânzarea de etobotanice și un întreg scandal a urmat acestei anchete.

 Cei de la botosaneanul.ro au vorbit și de o mușamalizare a cazului deoarece au existat interese care au cerut ca acuzațiile de vânzare de etnobotanice să dispară din proximitatea lui Cosmin Andrei. Care, desigur se jură de atunci că habar nu avea cu ce se ocupau chiriașii pe care i-a primit cu bună credință în spațiu. Cum ar veni, nici usturoi nu a mâncat nici gura nu-i miroase. A fost susținut deschis și puternic de primarul Portariuc și cazul părea să intre în uitare.

Dar uite că a venit campania și dușmanii politici au dezgropat cazul. Dar, este relevant faptul că a vândut sau nu viceprimarul Cosmin Andrei, etnobotanice tinerilor din orașul Botoșani? Sau că a permis să se vândă în spațiul deținut, aceste substanțe? Este democrație până la urmă….

sursa articol: Blasting News

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri